· Притвор - главная страница · Правила форума | ПомощьПоискУчастникиКалендарь |
Здравствуйте Гость ( Вход | Регистрация ) |
![]() ![]() ![]() |
Максим |
![]()
Отправлено
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 664 Регистрация: 18-January 07 Из: Львів тел: 80685039574 Пользователь №: 1 228 ![]() |
Зголошуйтесь всі, хто хоче з 30.07.2007 по 12.08.2007 об"їстися яфен(чорниць), грибів, малини, суниць та ексклюзивно подихати неперевершено-чистим гірським повітрям !
активісти: NEMO (Іван) тел. - 80662701047 Максим(Максим) тел. - 80685039574 |
![]() |
Максим |
![]()
Отправлено
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 664 Регистрация: 18-January 07 Из: Львів тел: 80685039574 Пользователь №: 1 228 ![]() |
Доречі, негайно зголошуйтесь всі, хто вже цього тижня з 7.06 по 11.06 бажає поїхати в гори. Виїзд зі Львова в четвер ввечері. Телефонуйте по вище вказаним номерам. ;-)
|
![]() |
Максим |
![]()
Отправлено
|
Е-е-й народ! ! ! Тут взагалі немає любителів гірського туризму? :huh:
Доречі швидше за все програму поїздки ми плануємо скоротити до одного тижня. Та й взагалі це залежатиме від настрою та погодніх умов. Пишіть! Може в когось є якісь пропозиції чи побажання. |
![]() |
Stealthy |
![]()
Отправлено
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 2 699 Регистрация: 19-April 05 Из: Киев Пользователь №: 193 ![]() |
Есть. небольшого состава и прогулочного варианта со спанием до обеда :-) И то летом не выходит :-(
|
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 757 Регистрация: 4-December 06 Из: м.Вишгород Пользователь №: 933 ![]() |
Я ну дуже люблю Карпати... Особливо Східницю... Але цього літа я невиїздний... Робота...
|
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 757 Регистрация: 4-December 06 Из: м.Вишгород Пользователь №: 933 ![]() |
Хтось був у Славську? Говорять там буде фестиваль на цих вихідних... Можливо я поїду!!!
|
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
А шо там сталося на Львівщіні? Кажуть якісь цестерни перекинулися?
|
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
Чому тут всі мовчать? Ходять чутки, що це друг після Чорнобиля трагедія в Європі! Зарашено близькл 90 квадратних кілометрів. Вже вимирає худоба, а людей відселено, хоча і тимчасово. Згодом виклам статтю одного хіміка... Там добре описані масштаби того, що сталося. Цікавою є реакція міністра по надзвичайним ситуаціям Н"єстора Івановича Шуфрічя... Він як справжній прафєсіанал (з команди прафєсианалов) залишився у Лондоні. І справді, навіщо ризикувати здоров"ям, якщо і так лихо сталося...
|
![]() |
Marisa |
![]()
Отправлено
|
![]() снайперша з України ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 4 460 Регистрация: 3-August 04 Из: Київ Пользователь №: 4 ![]() |
|
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
Доречі жовтий фосфор загасити неможливо! Він має вигоріти сам... Тоді питання що гасили?
http://rupor.info/analitika/2007/07/17/voz...aja-katastrofa/ Ось посилання на того хіміка... |
![]() |
Anyuta |
![]()
Отправлено
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 889 Регистрация: 2-November 05 Пользователь №: 332 ![]() |
QUOTE(Blacksa @ Jul 18 2007, 03:52 PM) Доречі жовтий фосфор загасити неможливо! Він має вигоріти сам... Тоді питання що гасили? В мене взагалі багато питань до наших "власть имущих", то й шо.. B) |
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
Те, що поки ми не станемо вимагати покараня винних, саме винних, то в нас за гратпми будуть сидіти Топонарі, машиністи і двірники, а люди які на цій цестерні собі дачу збудували будуть в Лондонах сидіти і робити вигляд, що нічого не сталося...
|
![]() |
Роман |
![]()
Отправлено
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 1 453 Регистрация: 10-August 04 Из: Казкове місто мальовничого краю Пользователь №: 19 ![]() |
Вітанння усім з ураженого регіону. Чесно, у Львові не так страшно, як лякають, але запах кислоти у повітрі інколи відчутно. (Хто заряджав акумулятори - знає який він.) У марлевих пов'язках нікого не бачили. Загалом місто живе своїм життям, лише у транспорті інколи чути розмови про цю катастрофу. Поки що фосфором не світимся, правда дехто рекомендує протирати содою форточки перед відкриттям. ;-) Вчора настрої деяких міщан (мій і Олі) були значно песимістичнішими, аніж сьогодні. Коротше - живемо!
|
![]() |
Anyuta |
![]()
Отправлено
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 889 Регистрация: 2-November 05 Пользователь №: 332 ![]() |
QUOTE(Blacksa @ Jul 18 2007, 04:33 PM) Те, що поки ми не станемо вимагати покараня винних, саме винних, то в нас за гратпми будуть сидіти Топонарі, машиністи і двірники, а люди які на цій цестерні собі дачу збудували будуть в Лондонах сидіти і робити вигляд, що нічого не сталося... А як ти уявляєш собі вимагання покарання.. демонстраціями? у нас уже була одна велика. На заході демонтрації мають певний вплив на прийняття рішень , у нас - ні. До того ж, "бандити сидітимуть у тюрмах" - тільки гасло революції. Ніхто ж не думає, що Шуврича або когось з оточення на грати кинуть :ph34r: |
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
Завдяки таким як ви нічого і не відбувається. Цей випадок просто кричущій. Це не просто аварія потяга. Це техногенна катастрофа!!! І якщо дома сидіти на дивані то звичайно не посадять. В нас країна так, що всього треба добиватися і схід-захід тут нідочого! Просто для одних "моя хата скраю", а не заході таких менше от і все!
|
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
А про протести 2004 то тут ваша паралель недоречна. "Бандити мають сидіти в тюрмах" було лише гаслом. Вимагали ми іншого. І домоглись свого.
|
![]() |
Marisa |
![]()
Отправлено
|
![]() снайперша з України ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 4 460 Регистрация: 3-August 04 Из: Київ Пользователь №: 4 ![]() |
|
![]() |
Stealthy |
![]()
Отправлено
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 2 699 Регистрация: 19-April 05 Из: Киев Пользователь №: 193 ![]() |
QUOTE(Blacksa @ Jul 18 2007, 04:33 PM) Те, що поки ми не станемо вимагати покараня винних, саме винних, то в нас за гратпми будуть сидіти Топонарі, машиністи і двірники, а люди які на цій цестерні собі дачу збудували будуть в Лондонах сидіти і робити вигляд, що нічого не сталося... Деточка собирай флажки и домой, папа зовет :-) Ты шо вчера родился? :-) |
![]() |
menix |
![]()
Отправлено
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Группа: Admin Сообщений: 2 796 Регистрация: 24-July 04 Из: Київ Пользователь №: 1 ![]() |
честно говоря, не помню как горит желтый фосфор, но даже если он должен выгореть, его надо при горении поливать водой, чтобы сразу связывать оксид в кислоту. тогда будет отравлено по сути немного почвы возле ж/д полотна, а не везде где выпадет дождик.
QUOTE "Бандити мають сидіти в тюрмах" було лише гаслом. Вимагали ми іншого. І домоглись свого. самое интересное. Сашко, расскажи нам, чего мы требовали и чего — главное — добились? а то я кажется чето не понимаю... |
![]() |
Blacksa |
![]()
Отправлено
|
Я бачу ситуацію з будь-якими акціями протесту приблизно так:
Є одна-дві конкретні речі, які ми виагаємо. Зокрема в 2004 це було визнання фальсифікацій і приведення до влади Юща. Цього ми досягл (Кажу "ми" бо я хоч і не був на майдані та все ж Юща підтримував, а не був бо мене просто дуже попросила мама про це, коли побачила як водомети у неї під роботою заправлялли... Вирішив, що сім"я важливіша) І є речі абстрактні. Це тіпа та лопшичка яку нам навішують... "Бандитам-тюрми", "Покращення Вашого життя вже сьогодні" (Пишу "Вашого" з великої літери, бо як я розумію стосувалось це Рєната Лєонідовічя, хоча тоді це до конкретики треба занести),... А от наприклад вимагати відставки профєсійоналів (Нєстора Івановічя і Рудьковського) якраз знов штука конкретна. Тут http://rupor.info/analitika/2007/07/17/voz...aja-katastrofa/ (я вже казав) хімічний аспект... І мені видається, що була порушена або технологія транспортування, або норми техніки безпеки. І порушував їх не машиніст, а хтоль рівня начальника Львівської залізниці, або Укрзалізниці. А покарають, скоріше за все, начальника потягу чи машиніста, за "обгон по правій полосі" |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd February 2019 - 07:11 PM |